Yrityslahjakortti

Kiitä työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaneitasi joululahjalla, jolle on varmasti käyttöä! Ruokaboksi on hyvin suosittu ja asiakaskuntamme laaja, joten lahja sopii kaikille elämäntilanteesta huolimatta.

Teemme sinun budjettiisi sopivan tarjouksen lahjakorteistamme!

Tue työntekijäsi hyvinvointia

Riittävä uni ja lepo, liikunta ja monipuolinen ravinto ovat kaikki hyvinvoinnin pilareita. Silti arjen kiireessä sorrumme usein ostamaan eineksiä tai syömään pikaruokaa, koska aika ei aina riitä ruokalistan miettimiseen, ainesten hankkimiseen ja kokkaamiseen.

Ruokaboksin ammattikokit huolehtivat monipuolisen ruokalistan ja reseptien laatimisesta. Boksiin pakataan resepteihin valmiiksi mitoitetut raaka-aineet ja boksi toimitetaan suoraan kotiovellesi. Helppojen ohjeiden avulla onnistuu kokemattomampikin kotikokki ja lopputuloksena syntyy monipuolista, herkullista ruokaa laadukkaista ja monipuolisista raaka-aineista.

Ruokaboksin avulla työntekijäsi syövät toisin sanoen monipuolisemmin ja tasapainoisemmin ilman että se kuormittaa arkea. Päinvastoin: Ruokaboksin myötä kauppareissut vähenevät eikä suunnittelua tarvita. Näin aikaa vapautuu muihin asioihin. Ruokabokseihin pakataan joka viikko sekä kotimaisia vihanneksia että eri proteiinin lähteitä.

Ruokaboksi on helppo tapa tukea työntekijöiden hyvinvointia!

Ruokaboksi sopii kaikille

”Mitä tänään syödään” on varmasti meille kaikille tuttu kysymys arjessa. Ruokaboksi tietää vastauksen tähän arkipulmaan. Bokseja on erilaisia ja kokoisia (Original-, Perhe- ja Vegeboksi). Ruokaboksi sopii todella laajalle kohderyhmälle ja ilahduttaa niin yksin asuvaa kuin suurperhettä, nuorta tai vanhaa. Työntekijän lisäksi myös hänen läheisensä saavat nauttia tämän lahjan antimista!

Ruokaboksilla onkin jo yli 100.000 asiakasta!

Ruokaboksin asiakkaat saavat pääsyn myös lisätuotekauppaan, jossa on laaja ja sesongin mukaan vaihtuva valikoima lisäbokseja.

 

Miten lahjakortit tilataan?

Suosituin lahjakorttimme on 3 reseptin, isoon Ruokaboksiin sopiva 84 € lahjakortti. Ruokaboksin toimitusalue ulottuu Raaseporista Rovaniemelle ja kattaa yli 100 paikkakuntaa. Lahjakorttien tilaaminen on helppoa ja vaivatonta: saat juuri haluamasi määrän sähköisessä muodossa.

Koska uskomme, että sinun ja työntekijöidesi kannattaa vähintäänkin kokeilla Ruokaboksi palvelua, niinpä haluamme tehdä sinulle budjettisi raameihin sopivan paketin lahjakorteista. Kerromme mielellämme myös lisää yhteistyökumppaneille tarkoitetuista lahjoista.

Täytä yhteystietosi alta, soita +358401284446 tai info@ruokaboksi.fi

Täytä yhteystietosi klikkaamalla tästä