
Rosmariinipannacotta & paahdettua valkosuklaata
Pannacotta on ihana kermavanukas Italiasta. Tässä reseptissä siihen tulee uutta vivahdetta rosmariinista ja se nautitaan paahdetun valkosuklaan kanssa.
- Pannacotta:
- 4 liivatelehteä
- 4 dl kuohukermaa
- 5 dl maitoa
- 1,5 dl sokeria
- 2 rosmariinin oksaa
- Valkosuklaa:
- 1 levy valkosuklaata
Lisää samanlaisia reseptejä
Rosmariinipannacotta – Upea yhdistelmä kermaisuutta ja yrttien tuoksua
Rosmariinipannacotta & paahdettua valkosuklaata on herkullinen italialainen jälkiruoka, joka tuo perinteiseen pannacottaan uuden vivahteen rosmariinin avulla. Tämä resepti on täydellinen valinta, kun haluat yllättää vieraasi tai nauttia itseksesi pienestä luksuksesta arjen keskellä. Pannacotta valmistetaan kermasta, maidosta ja sokerista, ja sen makumaailmaa rikastuttaa rosmariini sekä paahdettu valkosuklaa, joka tuo annokseen ihanaa rapeutta ja makeutta.
Rosmariinipannacotta - Miksi tämä resepti on erityinen?
Tämän reseptin keskiössä on rosmariini, joka tuo pannacottaan ainutlaatuisen yrttisen säväyksen. Yhdistettynä kerman täyteläiseen makuun, rosmariini luo tasapainoisen ja kiehtovan makukokemuksen. Paahdettu valkosuklaa lisää annokseen hienostunutta makeutta ja tuo ihanaa kontrastia pehmeälle vanukkaalle. Tämä jälkiruoka ei ole vain herkullinen, vaan myös houkuttelevan kaunis esillepanoineen.
Vinkkejä onnistuneeseen valmistukseen ja muunteluun
Pannacotta on helppo valmistaa etukäteen, sillä se vaatii aikaa hyytyäkseen jääkaapissa. Voitkin valmistaa sen jo edellisenä päivänä, jolloin se vain paranee maultaan. Ole tarkkana paahtaessasi valkosuklaata, jotta se ei pala: lyhyt paahtoaika korkeassa lämpötilassa riittää. Halutessasi voit korvata valkosuklaan tummalla suklaalla tai lisätä annokseen marjoja tuomaan raikkautta.
Täydelliset lisukkeet rosmariinipannacottalle
Rosmariinipannacotta on parhaimmillaan, kun se tarjoillaan yksinkertaisesti kauniista annoskulhosta. Voit täydentää tämän jälkiruoan makuja tarjoamalla sen seurana tuoreita marjoja, kuten vadelmia tai mansikoita. Kylmä, kupliva kivennäisvesi toimii raikkaana vastapainona kerman raskaudelle, ja yhdessä ne muodostavat harmonisen makuelämyksen.
Ainutlaatuinen ja monipuolinen valinta jälkiruoaksi
Tämä rosmariinipannacotta on täydellinen yhdistelmä kermaisuutta ja yllättävää yrttisyyttä, joka sopii niin juhla-aterioille kuin erityisiin hetkiin arjessa. Sen helppo valmistus ja upea makumaailma tekevät siitä varman valinnan, joka hurmaa kaikki pöydän ääressä. Anna tämän herkullisen jälkiruoan viedä sinut makumatkalle Italiaan!
Rosmariinipannacotta & paahdettua valkosuklaata -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.
Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.