Näin se toimii

Näin helppoa Ruokaboksi-palvelun käyttäminen on!

icon-pointer

Luo tunnukset, niin pääset valitsemaan ensimmäisen boksisi ja hyödyntämään aloitusetusi. Jatkossa voit vaihtaa boksia ja tilata lisätuotteita vaivatta omilta sivuiltasi. Tilauksen tauottaminen sujuu joustavasti niiltä viikoilta kun et boksia tarvitse.

icon-parachute

Ruokaboksin toimituspäivä on maanantai. Valikoimme bokseihin sesongin tuoreet raaka-aineet ja suunnittelemme arki-illallisiin helpot ja nopeat reseptit. Huomioimme lautasmallin monipuolisilla raaka-aineilla. Saat pääsyn kaikkiin resepteihin

icon-plating

Tee vaivattomasti hyvää ruokaa itse! Samalla vähennät kauppareissuja ja hävikkiä, syöt monipuolisesti ja tuet kotimaista ruokatuotantoa.

illustration-calendar

Ensimmäisen tilauksen jälkeen hallitset toimituksiasi omilta sivuilta. Voit tauottaa valikoituja viikkoja tai tauottaa toimitukset kokonaan. Kun toimitukset ovat tauolla, itse asiakkuus on ilmainen.

icon-sms

Omilta sivuilta voit yhdellä klikkauksella vaihtaa boksia, tauottaa tilauksia tai täydentää seuraavaa tilaustasi lisätuotteilla.

icon-newsletter

Maanantaisin saat uutiskirjeen, josta näet seuraavan viikon reseptit ja Ruokaboksin muut ajankohtaiset kuulumiset.

icon-calendar

Tiistai on viimeinen päivä muokata tai tauottaa seuraavan viikon tilausta, vaihtaa boksia ja tilata lisätuotteita.

Mikä boksi sinulle sopisi parhaiten?

Nopean testin avulla se selviää hetkessä!

Usein kysyttyä

Mitä Ruokaboksin käytöstä kannattaa tietää?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arjen kiireitä. Ruokaboksi suunnittelee ruuat ja reseptit arkiviikon illallisia varten. Lisäksi palvelu valikoi, kerää ja mitoittaa kaikki ruuissa tarvittavat pääraaka-aineet valmiiksi sekä toimittaa ne kylmäkuljetuksena kotiovelle asti, asiakkaan valikoimina viikkoina.

Asiakkaan tehtäväksi jää vain maukkaiden ja terveellisten ruokien valmistaminen!

Toimitukset tehdään maanantaina klo 15 – 22:00 välisenä aikana. Asiakas saa tekstiviestillä tarkemman toimitusaika-arvion, kahden tunnin tarkkuudella, edellisenä perjantaina.

Palvelussa ei ole muita kustannuksia, kuin boksikohtaiset hinnat, toimitettavista bokseista.

Kokeileminen on helppoa! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa asiakastunnukset, joiden avulla voi itse esim. vaihdella boksityyppejä tai hallita toimituskalenteriansa osoitteessa ruokaboksi.fi/oma-tili . Asiakas voi tauottaa viikkoja milloin vain tai peruuttaa asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa.

Palvelussa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja yms. Maksat vain toimitetuista bokseista.

Miten maksan tilaukseni?

Maksaminen on helppoa ja turvallista: Boksikohtainen summa veloitetaan automaattisesti vain niiltä viikoilta, joina palvelua käyttää. Asiakas saa ensimmäisen tilauksen yhteydessä maksulinkin ja tunnukset omille sivuille joilta voi hallita toimituksia ja asiakkuutta.

Mihin sitoudun kokeilemalla Ruokaboksia?

Ruokaboksin palvelu on tehty mahdollisimman joustavaksi ja helppokäyttöiseksi. Maksat vain toimitetuista bokseista, muita kuluja ei ole. Päätät itse, milloin tilaat boksin ja milloin et. Omien sivujen toimituskalenterista valitset haluamasi toimitusviikot. Voit myös tauottaa kaikki toimitukset toistaiseksi.

Moni asiakkaamme on kertonut meille, että Ruokaboksin tarjoama palvelu saattaa alkuun jopa hieman sekoittaa arkea. Arki helpottuu, kun uudet rutiinit asettuvat paikoilleen muutaman viikon kokeilun jälkeen.

Asiakaspalautteidemme mukaan oma tapa käyttää Ruokaboksia löytyy yleensä muutamassa viikossa, jonka jälkeen arki helpottuu merkittävästi. Yhtäkkiä maanantai onkin viikon paras päivä boksin saapumista odotellessa.

icon-testimonial-left Milla, Ruokaboksin tilaaja

"Kun joka viikko tulee tehtyä kolme uutta ruokalajia, siinä oppii ja saa uusia ideoita. Parasta kuitenkin on, ettei ruokien tekemisessä kestä kauaa."

icon-testimonial-middle Heini, Perheboksin tilaaja

"Joustoasiakkuus on kätevä kun voin valita mille viikoille otan Ruokaboksin. Maanantai tuntuukin paljon kivemmalta kun tiedän että Ruokaboksi tuo mukanaan pientä luksusta viikkoon.”

icon-testimonial-right Janne, Perheboksin tilaaja

"Kun nälkä iskee, pitäisi jotain löytyä jääkaapista, siinä kohtaa ei enää kauppaan riitä aikaa ja energiaa.”

Mihin toimitamme?

Ruokaboksin toimitusalue laajenee jatkuvasti. Tarkista oman kotipaikkakuntasi tilanne syöttämällä postinumero alla olevaan kenttään.

Klikkaa tästä ja tarkista asutko toimitusalueella, saat yllätysedun!

positive-icon positive-icon
Hienoa, asut toimitusalueella! Koodilla UUSIASIAKAS10 saat 10€ alennusta ensimmäisestä tilauksesta.
negative-iconnegative-icon
Harmi! Syöttämäsi postinumero ei vielä kuulu Ruokaboksin toimitusalueelle. Käy äänestämässä omaa aluettasi, eniten ääniä saaneet postinumerot lisätään toimitusalueelle!
Äänestä!