Näin se toimii

Näin helppoa Ruokaboksi-palvelun käyttäminen on!

icon-pointer

Valitse sinulle mieluisin boksi, tilaaminen on helppoa! Jatkossa voit vaihtaa boksia ja tilata lisätuotteita vaivatta omilta sivuiltasi. Tilauksen tauottaminen sujuu joustavasti niiltä viikoilta kun et boksia tarvitse.

icon-parachute

Ruokaboksin toimituspäivä on maanantai. Valikoimme bokseihin sesongin tuoreet raaka-aineet ja suunnittelemme arki-illallisiin helpot ja nopeat reseptit. Huomioimme lautasmallin monipuolisilla raaka-aineilla.

icon-plating

Tee vaivattomasti hyvää ruokaa itse, ja vähennä samalla kauppareissuja ja hävikkiä. Helpompaa arkea ja enemmän aikaa yhdessä.

illustration-calendar

Ensimmäisen tilauksen jälkeen voit hallita toimituksiasi omilta sivuilta. Voit tauottaa valikoituja viikkoja tai tauottaa toimitukset kokonaan. Kun toimitukset ovat tauolla, ei itse asiakkuus maksa sinulle mitään.

icon-sms

Omilta sivuilta voit yhdellä klikkauksella vaihtaa boksia, tauottaa tilauksia tai täydentää seuraavaa tilaustasi lisätuotteilla.

icon-newsletter

Maanantaisin saat uutiskirjeen, josta näet seuraavan viikon reseptit ja Ruokaboksin muut ajankohtaiset kuulumiset.

icon-calendar

Tiistai on viimeinen päivä muokata tai tauottaa seuraavan viikon tilausta, vaihtaa boksia ja tilata lisätuotteita.

Mikä boksi teille sopisi parhaiten?

Tee testi mikä olisi teille sopivin kokeiluboksi. Tästä se selviää!

Usein kysyttyä

Mitä Ruokaboksin käytöstä kannattaa tietää?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arjen kiireitä. Ruokaboksi suunnittelee ruuat ja reseptit arkiviikon illallisia varten. Lisäksi palvelu valikoi, kerää ja mitoittaa kaikki ruuissa tarvittavat pääraaka-aineet valmiiksi sekä toimittaa ne kylmäkuljetuksena kotiovelle asti, asiakkaan valikoimina viikkoina.

Asiakkaan tehtäväksi jää vain maukkaiden ja terveellisten ruokien valmistaminen!

Toimitukset tehdään maanantaina klo 15 – 22:00 välisenä aikana. Asiakas saa tekstiviestillä tarkemman toimitusaika-arvion, kahden tunnin tarkkuudella, edellisenä perjantaina.

Palvelussa ei ole muita kustannuksia, kuin boksikohtaiset hinnat, toimitettavista bokseista.

Kokeileminen on helppoa! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa asiakastunnukset, joiden avulla voi itse esim. vaihdella boksityyppejä tai hallita toimituskalenteriansa osoitteessa ruokaboksi.fi/oma-tili . Asiakas voi tauottaa viikkoja milloin vain tai peruuttaa asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa.

Palvelussa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja yms. Maksat vain toimitetuista bokseista.

Miten maksan tilaukseni?

Maksaminen on helppoa ja turvallista: Boksikohtainen summa veloitetaan automaattisesti vain niiltä viikoilta, joina palvelua käyttää. Asiakas saa ensimmäisen tilauksen yhteydessä maksulinkin ja tunnukset omille sivuille joilta voi hallita toimituksia ja asiakkuutta.

Voinko aluksi vain kokeilla Ruokaboksia?

Kyllä. Palvelu on suunniteltu asiakkaiden toiveiden pohjalta, eikä palvelussa ole mitään sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Maksat vain toimitetuista bokseista.

Oikea tapa kokeilla onkin yksinkertaisesti tilata Ruokaboksi “kokeilumielessä” ja katsoa pidätkö palvelusta.

Jokainen kokeilija saa käyttöönsä omat asiakastunnukset. Tunnusten avulla voit:

  • Muokata toimitusviikkoja toimituskalenterista (oletuksena boksi toimitetaan)
  • Vaihtaa boksia, jos haluat kokeilla myös jotain toista boksivaihtoehtoa
  • Ansaita alennuksia jakamalla omaa kaverikoodiasi

Huom! Moni Ruokaboksia kokeillut on kertonut meille, että Ruokaboksin tarjoama palvelu saattaa alkuun jopa hieman sekoittaa arkea. Arki helpottuu, kun uudet rutiinit asettuvat paikoilleen muutaman viikon kokeilun jälkeen. 

Asiakaspalautteidemme mukaan oma suosikkiboksi löytyy yleensä muutamalla (3–6) kokeilulla, jonka jälkeen arki helpottuu  merkittävästi ja maanantaista boksin saapumista odotetaan innolla jo viikonloppuna.

icon-testimonial-left Milla, Ruokaboksin tilaaja

"Kun joka viikko tulee tehtyä kolme uutta ruokalajia, siinä oppii ja saa uusia ideoita. Parasta kuitenkin on, ettei ruokien tekemisessä kestä kauaa."

icon-testimonial-middle Heini, Perheboksin tilaaja

"Joustoasiakkuus on kätevä kun voin valita mille viikoille otan Ruokaboksin. Maanantai tuntuukin paljon kivemmalta kun tiedän että Ruokaboksi tuo mukanaan pientä luksusta viikkoon.”

icon-testimonial-right Janne, Perheboksin tilaaja

"Kun nälkä iskee, pitäisi jotain löytyä jääkaapista, siinä kohtaa ei enää kauppaan riitä aikaa ja energiaa.”

Mihin toimitamme?

Ruokaboksin toimitusalue laajenee jatkuvasti. Tarkista oman kotipaikkakuntasi tilanne syöttämällä postinumero alla olevaan kenttään.

Kurkkaa asutko toimitusalueella ja hyödynnä yllätysetu!

outline-sentiment_satisfied-24px Created with Sketch.
Hienoa, asut toimitusalueella! Koodilla UUSIASIAKAS10 saat 10€ alennusta ensimmäisestä tilauksesta.
outline-sentiment_dissatisfied-24px Created with Sketch.
Harmi! Syöttämäsi postinumero ei vielä kuulu Ruokaboksin toimitusalueelle. Käy äänestämässä omaa aluettasi, eniten ääniä saaneet postinumerot lisätään toimitusalueelle!
Äänestä!