Näin helppoa on Ruokaboksin käyttö!

Ruokaboksi joustaa sinun tarpeidesi mukaan. Voit tilata yhden boksin ilman jatkotilauksia. Joka viikko on tarjolla laaja valikoima ammattikokkien suunnittelemaa reseptiä, joista voit valita mieluisimmat 3-4 omaan boksiin.

icon-pointer

Tilaa ensin tutustumisboksi. Saat yhden boksin ilman sitoutumista tai jatkotilauksia. Ensimmäisen boksin jälkeen voit halutessasi ostaa lisää bokseja, jos siltä tuntuu, juuri silloin kun sinulle sopii. Saat oston yhteydessä asiakastunnukset, joilla voit halutessasi jatkaa Ruokaboksin käyttöä ja vaihtaa reseptejä.

icon-pointer

Maksu on helppo ja turvallinen. Saat maksulinkin sähköpostiisi oston yhteydessä.

icon-pointer

Ilmainen kotiinkuljetus kuuluu hintaan. Voit itse valita mille viikolle haluat tilauksen. Boksi toimitetaan maanantaina.

icon-pointer

Maanantaina voit seurata toimitustasi etenemistä reaaliajassa. Saat tarkan toimiusajan tekstiviestillä jo toimitusta edeltävänä perjantaina.

icon-pointer

Maksat vain tilaamasi boksin, muita kuluja ei ole. Ruokaboksin asiakkuus on ilmainen. Voit itse vaihtaa boksin reseptejä, jos niin toivot.

Ensimmäisen tilauksen jälkeen:

icon-newsletter

Saat uutiskirjeen maanantaisin, josta näet seuraavan viikon reseptit, omat etusi ja kampanjasi.

icon-pointer

Voit viimeistään tiistaina tauottaa tai muokata seuraavan viikon tilausta, vaihtaa reseptejä ja tilata lisätuotteita.

icon-calendar

Voit hallita tulevia toimituksiasi omilta sivuilta. Voit yhdellä klikkauksella vaihtaa reseptejä, tauottaa viikkoja tai täydentää seuraavia tilauksiasi lisätuotteilla. Voit muokata tulevan neljän viikon bokseja kerralla.

Kokeilemalla palvelua:

Saat lisää vapaa-aikaa, vähennät hävikkiä, syöt terveellisemmin ja monipuolisemmin, saat uusia ideoita ja kokkailet laadukkailla, kotimaisilla raaka-aineilla.

Usein kysyttyä

Miksi Ruokaboksi on niin suosittu?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arjen kiireitä.

Boksiin pakataan vain resepteihin tarvittavat valmiiksi mitoitetut raaka-aineet, jolloin hävikki mininmoidaan. 78% Ruokaboksin asiakkaista kokevat pienentäneensä hävikkiään palvelun myötä. Kotiinkuljetus kuuluu aina palvelun hintaan.

Ruokaboksi ostaa mahdollisimman paljon raaka-aineita suoraan kotimaisilta tuottajilta, ilman välikäsiä. Kun välikäsiä karsitaan, ruoan matka pellolta pöytään lyhenee ja ruoka saapuu asiakkaalle tuoreempana. Tuottaja saa myös reilun korvauksen raaka-aineestaan. 70% Ruokaboksin asiakkaista kokee syövänsä enemmän kotimaista ruoaa palvelun myötä.

Bokseihin suunnitellut reseptit ovat herkullisia, helppoja ja monipuolisia. Ruokaboksin asiakkaat kehittyvät kotikokkeina (tätä mieltä ovat 83%) ja inspiroituvat arkikokkailusta. Vaikka Ruokaboksi ei ole terveysboksi suuri osa (78%) kokee syövänsä terveellisemmin Ruokaboksin avulla.

Toimitukset tehdään maanantaina klo 15 – 21 välisenä aikana. Asiakas saa tarkemman toimitusajan tekstiviestillä toimitusta edeltävänä perjantaina.

Ruokaboksin asiakkuus on ilmainen, asiakas maksaa vain tilaamansa boksit. 

Kokeileminen on helppoa! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa asiakastunnukset, joiden avulla voi itse esim. vaihtaa boksityyppiä tai hallita toimituskalenteriansa osoitteessa ruokaboksi.fi/oma-tili . Asiakas voi tauottaa tiettyjä viikkoja tai kaikki tulevat toimitukset milloin vain tai peruuttaa asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa.

Miten maksan tilaukseni?

Maksaminen on tehty helpoksi: turvallinen maksu suoritetaan ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Jos haluat jatkaa palvelun käyttöä, seuraava boksi veloitetaan toimitusta edeltävänä ti-ke välisenä yönä. Niinä viikkoina kun boksia ei tilaa, asiakkuus on ilmainen. Jos ensimmäisen boksin tilaa puhelimen tai mainoksen kautta maksulinkki lähetetään sähköpostitse.

Mihin sitoudun kokeilemalla Ruokaboksia?

Kokeilemalla palvelua sitoudut maksamaan vain yhden boksin.

Ensimmäisen tilauksen jälkeen päätät itse jos haluat jatkaa palvelun käyttöä. Hallitset tulevia toimituksia omilta sivuiltasi. Toimituskalenteri on oletuksena pois päältä. Jos haluat tilata lisää bokseja päätät itse milloin haluat toimituksen ja mitkä reseptit sinun boksiisi pakataan. Tauotus tehdään omilta sivuilta. Asiakkuus on ilmainen niinä viikkoina kun et boksia tilaa.

Asiakaspalautteidemme mukaan oma tapa käyttää Ruokaboksia löytyy yleensä muutamassa viikossa, jonka jälkeen arki helpottuu merkittävästi. Yhtäkkiä maanantai onkin viikon paras päivä boksin saapumista odotellessa.

icon-testimonial-left Milla, Ruokaboksin tilaaja

"Kun joka viikko tulee tehtyä kolme uutta ruokalajia, siinä oppii ja saa uusia ideoita. Parasta kuitenkin on, ettei ruokien tekemisessä kestä kauaa."

icon-testimonial-middle Heini, Perheboksin tilaaja

"Palvelu on kätevä kun voin valita mille viikoille otan Ruokaboksin. Maanantai tuntuukin paljon kivemmalta kun tiedän että Ruokaboksi tuo mukanaan pientä luksusta viikkoon.”

icon-testimonial-right Janne, Perheboksin tilaaja

"Kun nälkä iskee, pitäisi jotain löytyä jääkaapista, siinä kohtaa ei enää kauppaan riitä aikaa ja energiaa.”

Mihin toimitamme?

Ruokaboksin toimitusalue ulottuu Raaseporista Rovaniemelle. Tarkista asutko toimitusalueella syöttämällä postinumerosi alla olevaan kenttään.

positive-icon positive-icon
Hienoa, asut toimitusalueella!
Tilaa!
negative-iconnegative-icon
Harmi! Syöttämäsi postinumero ei vielä kuulu Ruokaboksin toimitusalueelle. Käy äänestämässä omaa aluettasi, eniten ääniä saaneet postinumerot lisätään toimitusalueelle!
Äänestä!