Näin helppoa on Ruokaboksi-palvelun käyttö!

Palvelu on voimassa toistaiseksi ja joustaa sinun tarpeidesi mukaan.

icon-pointer

Ensimmäisen tilauksen jälkeen voit tauottaa yksittäisiä viikkoja tai kaikki tulevat toimitukset.

icon-pointer

Maksu on helppo ja turvallinen.

icon-pointer

Ilmainen kotiinkuljetus kuuluu palveluun. Toimituspäivä on maanantai.

icon-pointer

Voit seurata toimitustasi etenemistä reaaliajassa. Saat tarkan toimiusajan tekstiviestillä jo toimitusta edeltävällä viikolla.

icon-pointer

Maksat vain tilaamasi boksit, itse asiakkuus on ilmainen.

Ensimmäisen tilauksen jälkeen:

icon-newsletter

Saat uutiskirjeen maanantaisin, josta näet seuraavan viikon reseptit, omat etusi ja kampanjasi.

icon-pointer

Voit viimeistään tiistaina muokata tai tauottaa seuraavan viikon tilausta, vaihtaa boksia ja tilata lisätuotteita.

icon-calendar

Hallitset tulevia toimituksiasi omilta sivuilta. Voit yhdellä klikkauksella vaihtaa boksia, tauottaa viikkoja tai täydentää seuraavaa tilaustasi lisätuotteilla.

Kokeilemalla palvelua:

Saat lisää vapaa-aikaa, vähennät hävikkiä, syöt terveellisemmin ja monipuolisemmin, saat uusia ideoita ja kokkailet laadukkailla, kotimaisilla raaka-aineilla.

Usein kysyttyä

Miksi Ruokaboksi on niin suosittu?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arjen kiireitä.

Boksiin pakataan vain resepteihin tarvittavat valmiiksi mitoitetut raaka-aineet, jolloin hävikki mininmoidaan. 78% Ruokaboksin asiakkaista kokevat pienentäneensä hävikkiään palvelun myötä. Kotiinkuljetus kuuluu aina palvelun hintaan.

Ruokaboksi ostaa mahdollisimman paljon raaka-aineita suoraan kotimaisilta tuottajilta, ilman välikäsiä. Kun välikäsiä karsitaan, ruoan matka pellolta pöytään lyhenee ja ruoka saapuu asiakkaalle tuoreempana. Tuottaja saa myös reilun korvauksen raaka-aineestaan. 70% Ruokaboksin asiakkaista kokee syövänsä enemmän kotimaista ruoaa palvelun myötä.

Bokseihin suunnitellut reseptit ovat herkullisia, helppoja ja monipuolisia. Ruokaboksin asiakkaat kehittyvät kotikokkeina (tätä mieltä ovat 83%) ja inspiroituvat arkikokkailusta. Vaikka Ruokaboksi ei ole terveysboksi suuri osa (78%) kokee syövänsä terveellisemmin Ruokaboksin avulla.

Toimitukset tehdään maanantaina klo 15 – 21 välisenä aikana. Asiakas saa tarkemman toimitusajan tekstiviestillä toimitusta edeltävänä perjantaina.

Ruokaboksin asiakkuus on ilmainen, asiakas maksaa vain tilaamansa boksit. 

Kokeileminen on helppoa! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa asiakastunnukset, joiden avulla voi itse esim. vaihtaa boksityyppiä tai hallita toimituskalenteriansa osoitteessa ruokaboksi.fi/oma-tili . Asiakas voi tauottaa tiettyjä viikkoja tai kaikki tulevat toimitukset milloin vain tai peruuttaa asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa.

Miten maksan tilaukseni?

Maksaminen on tehty helpoksi: turvallinen maksu suoritetaan ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Jos asiakas haluaa jatkaa palvelun käyttöä, seuraava boksi veloitetaan toimitusta edeltävänä ti-ke välisenä yönä. Niinä viikkoina kun boksia ei tilaa, asiakkuus on ilmainen. Jos ensimmäisen boksin tilaa puhelimen tai mainoksen kautta maksulinkki lähetetään sähköpostitse.

Mihin sitoudun kokeilemalla Ruokaboksia?

Kokeilemalla palvelua sitoudut maksamaan vain yhden boksin.

Ensimmäisen tilauksen jälkeen päätät itse jos haluat jatkaa palvelun käyttöä. Toimituskalenteri on oletuksena aktiivinen, mutta jatkotoimitukset voi tauottaa joko tiettyjen viikkojen osalta tai toistaiseksi. Tauotus tehdään omilta sivuilta. Asiakkuus on ilmainen niinä viikkoina kun et boksia tilaa.

Asiakaspalautteidemme mukaan oma tapa käyttää Ruokaboksia löytyy yleensä muutamassa viikossa, jonka jälkeen arki helpottuu merkittävästi. Yhtäkkiä maanantai onkin viikon paras päivä boksin saapumista odotellessa.

icon-testimonial-left Milla, Ruokaboksin tilaaja

"Kun joka viikko tulee tehtyä kolme uutta ruokalajia, siinä oppii ja saa uusia ideoita. Parasta kuitenkin on, ettei ruokien tekemisessä kestä kauaa."

icon-testimonial-middle Heini, Perheboksin tilaaja

"Joustoasiakkuus on kätevä kun voin valita mille viikoille otan Ruokaboksin. Maanantai tuntuukin paljon kivemmalta kun tiedän että Ruokaboksi tuo mukanaan pientä luksusta viikkoon.”

icon-testimonial-right Janne, Perheboksin tilaaja

"Kun nälkä iskee, pitäisi jotain löytyä jääkaapista, siinä kohtaa ei enää kauppaan riitä aikaa ja energiaa.”

Mihin toimitamme?

Ruokaboksin toimitusalue laajenee jatkuvasti. Tarkista oman kotipaikkakuntasi tilanne syöttämällä postinumero alla olevaan kenttään.

positive-icon positive-icon
Hienoa, asut toimitusalueella!
negative-iconnegative-icon
Harmi! Syöttämäsi postinumero ei vielä kuulu Ruokaboksin toimitusalueelle. Käy äänestämässä omaa aluettasi, eniten ääniä saaneet postinumerot lisätään toimitusalueelle!
Äänestä!