Reseptit viikolla 17

Porsaan fileepihvit sitruuna-gremolatalla & uunissa kuorrutettua kukkakaaligratiinia (G,L)

4 aterian boksissa - Gremolata on klassinen italialainen yrttikastike, joka sopii mainiosti paistetun porsaan seuraksi. Lisäkkeeksi tehdään super herkullista kukkakaaligratiinia.

Herkullinen tuore-pinaattikeitto, keitettyjä kananmunia & ruisnappeja

Tällä kertaa pinaattikeitto tehdään tuoreesta pinaatista. Lisukkeeksi keitetään tietysti kananmunia.

Kaurapaloja satay-kastikkeessa, nuudeleita & omena-kurkkusalaattia

Pähkinäiset kaurapalat tarjotaan nuudeleiden ja raikkaan omena-kurkkusalaatin kanssa.

Raikas kvinoa-fetasalaatti

Kesään sopii erinomaisesti erilaiset ruokaisat salaatit. Tällä viikolla Ruokaboksista löytyy kvinoaa ja fetajuustoa yhdistävä raikas salaatti.

Vegeburgerit ja bataattiranskalaiset

4 aterian boksissa - Loppuviikosta herkutellaan kasvisburgereilla!

Katkarapu-kesäkurpitsapasta

Keväinen pasta syntyy katkaravuista ja kesäkurpitsasta.

Thaimaalainen broileripyörykkäcurry & riisiä

Lempeän mausteinen curry syntyy broileripyöryköistä.

Paahdettu bataatti-rucolapasta

Bataatti on herkullinen ja moneen ateriaan sopiva juures.

Jauheliha-nachopelti

Herkkujen herkku!

Uunissa haudutettua broileria riisipedillä & jogurttikastiketta

Tämä klassikkoruoka kypsyy itsekseen uunissa.

Herkullinen tonnikalapasta

Helppo ja nopea pastaruoka maistuu kaikille.