1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Kumoa tomaattimurska pieneen kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla oreganolla. Sekoita ja jätä maustumaan hetkeksi.
  3. Kuori ja suikaloi punasipuli. Huuhtele ja viipaloi paprika.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen 4 minuuttia.
  5. Lisää jauhelihan sekaan punasipuli ja jatka paistamista hetki.
  6. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja chilijauheella. Sekoita ja siirrä pois liedeltä.
  7. Levittele tortillaletut uunipellille. Sivele lusikalla lettujen pohjille tomaattikastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta. Lisää juustoraasteen päälle jauhelihaa ja paprikaviipaleita. Nosta uuniin ja paista noin 10-12 minuuttia.
  8. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja kuivatulla oreganolla.
  9. Tarjoa herkulliset ja nopeat tortillapizzat salaatin kanssa.
Vinkki! Paista pizzat useammassa erässä tai useammalla pellillä kiertoilmauunissa.
Vinkki! Voit lisätä juustoraasteen pizzojen päälle viimeisenä ennen uuniin laittoa.