- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Kumoa tomaattimurska pieneen kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla oreganolla. Sekoita ja jätä maustumaan hetkeksi.
- Kuori ja suikaloi punasipuli. Huuhtele ja viipaloi paprika.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen 4 minuuttia.
- Lisää jauhelihan sekaan punasipuli ja jatka paistamista hetki.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja chilijauheella. Sekoita ja siirrä pois liedeltä.
- Levittele tortillaletut uunipellille. Sivele lusikalla lettujen pohjille tomaattikastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta. Lisää juustoraasteen päälle jauhelihaa ja paprikaviipaleita. Nosta uuniin ja paista noin 10-12 minuuttia.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja kuivatulla oreganolla.
- Tarjoa herkulliset ja nopeat tortillapizzat salaatin kanssa.
Vinkki! Voit lisätä juustoraasteen pizzojen päälle viimeisenä ennen uuniin laittoa.