- Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
- Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi chili. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
- Huuhtele kikherneet kylmällä vedellä siivilässä ja jätä valumaan.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle porkkanat, sipulit, chili, inkivääri ja kikherneet. Kuullota kasviksia hetken aikaa sekoitellen.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, juustokuminalla, (savu)paprikajauheella, kanelilla ja tomaattipyreellä.
- Kaada tomaattimurska kasvisten joukkoon, huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 10 minuuttia.
- Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
- Kun muhennos on hautunut noin 10 minuuttia, niin sekoita joukkoon lehtikaalit. Hauduta vielä noin 5 minuuttia.
- Tarjoa tomaattinen kikherne-lehtikaali”stew” riisin kanssa.
Vegaaninen - Gluteeniton
Tomaattinen kikherne-lehtikaali”stew” & riisiä (V,G)
Kikherneistä, lehtikaalista ja tomaatista syntyy mausteinen muhennos, joka tarjoillaan riisin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo