1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Harjaa perunat ja porkkanat puhtaiksia tarvittaessa.
  2. Lohko perunat ja porkkanat voideltuun uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
  3. Mausta kasvikset öljyllä, suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla sekä fenkolinsiemenillä. Paahda kasviksia uunissa noin 20-25 minuuttia.
  4. Sillä aikaa huuhtele lehtikaali, poista kova keskikohta ja suikaloi lehdet. Viipaloi herkkusienet ja suikaloi kevätsipulit sekä hienonna valkosipulinkynnet.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle ensin herkkusienet ja paista niitä 2 minuuttia kuumalla pannulla.
  6. Lisää sitten joukkoon valkosipulit, kevätsipulit ja lehtikaalit. Jatka paistamista vielä 2 minuuttia ja mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, seesaminsiemenillä ja puolikkaan sitruunan mehulla.
  7. Kun perunat ovat kypsiä, niin nosta pelti uunista ja lisää paahtuneiden kasvisten joukkoon sieni-lehtikaalipaistos.
  8. Tarjoa vegepyttipannu vegaanisen aiolin kanssa.