- Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri sekä suikaloi puolikas chili. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
- Huuhtele ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuutioi halloumijuusto pieniksi kuutioiksi sekä valuta kikherneet.
- Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy kuumaksi. Lisää pannulle halloumit ja paista niihin kaunis väri öljyssä. Siirrä sen jälkeen kuutiot pois pannulta.
- Kuumenna pannu uudelleen. Lisää pannulle öljyä ja sipulit, porkkanat, inkivääri, chili sekä kesäkurpitsakuutiot.
- Kuullota kasviksia hetken aikaa. Lisää sitten kikherneet pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja kanelilla.
- Lisää sitten pannulle tomaattimurska ja valkoviinietikka. Huuhtele tomaattimurska tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
- Sekoita pannulle rapeat halloumikuutiot. Hienonna puolikas ruukku korianteria ja viimeistele tagine sillä.
- Tarjoa halloumi-tagine keitetyn bulgurin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo