- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Valmista kastike. Kumoa kermaviili kulhoon. Raasta joukkoon puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu. Mausta suolalla, mustapippurilla, sinapilla ja sokerilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja leikkaa kurkku salaatin joukkoon ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä oliiviöljyllä.
- Leikkaa lohi annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan.
- Kuumenna paistinpannu, lisää pannulle voi ja tilkka öljyä. Lisää kalat pannulle ja paista niitä ensin nahkapuoli alaspäin noin 3 minuuttia.
- Mausta lohipalat suolalla ja mustapippurilla. Käännä sitten kalat ja jatka paistamista 1-2 minuuttia. Jätä kalat hetkeksi vetäytymään.
- Kun perunat ovat kypsiä, kaada niistä vesi pois. Sekoita perunoiden joukkoon voi ja suola. Murskaa perunat esimerkiksi survimella.
- Tarjoa paistetut kirjolohet murskattujen perunoiden, kermaviilikastikkeen ja salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo