- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Suikaloi paprikat ja valuta kikherneet. Hienonna puolikas chili ja hienonna puolikas ruukku korianteria.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, paprikasuikaleet ja chili. Kuullota kasviksia muutama minuutti sekoitellen.
- Lisää joukkoon tomaattipyree ja kikherneet.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja juustokuminalla.
- Kaada pannulle tomaattimurska ja vesi. Kuumenna seos kiehuvaksi.
- Paina lusikalla seokseen yksi kolo kerrallaan ja riko koloihin kananmuna.
- Jatka shaksukan hauduttamista kannen tai folion alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet.
- Viimeistele shakshuka korianterilla ja tarjoile lämpimänä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo