- Laita vesi kiehumaan kattilaan.
- Kuori ja lohko perunat, porkkanat ja lanttu. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.
- Lisää perunat, porkkanat, lanttu, laakerinlehdet ja suola kiehuvaan veteen. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja sipulit. Paista noin 3 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja paprikajauheella.
- Kun perunat alkavat olla kypsiä, niin lisää keiton joukkoon tomaattipyree, ruokakerma ja paistettu jauheliha. Sekoita ja tarkista keiton maku sekä lisää tarvittaessa suolaa.
- Hienonna puolikas ruukku persiljaa ja viimeistele tomaattinen jauhelihakeitto sillä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo