1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat sekä keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Valmista sillä aikaa punakaalisalaatti. Suikaloi punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori omenat ja porkkana sekä raasta ne punakaalisuikaleiden sekaan. Mausta salaatti valkoviinietikkalla, suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja öljyllä. Jätä maustumaan.
  3. Valmista perunamuusi. Kaada perunoista vesi pois. Survo perunat. Lämmitä maito mikrossa tai pienessä kattilassa.  Lisää perunoiden joukkoon voi, lämmitetty maito sekä suola. Vatkaa kunnolla.
  4. Kuumenna paistinpannu. Lisää kuumalle pannulle öljy, voi sekä valmiiksi leivitetyt Wallenbergin pihvit. Paista pihvejä 3 minuuttia per puoli.
  5. Tarjoile Wallenbergin pihvit perunamuusin sekä raikkaan punakaalisalaatin kanssa.