1. Kuori ja pilko porkkanat ohuiksi siivuiksi. Suikaloi kaali, kuori ja suikaloi punasipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Pese ja viipaloi paprika. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  3. Valmista kastike. Purista sitruunan mehua pieneen astiaan. Mittaa joukkoon soijakastike, valkoviinietikka, vesi ja sokeri. Sekoita ja jätä maustumaan.
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit hyvin ja sekoita joukkoon tilkka öljyä.
  5. Kuumenna paistinpannu lähes savuavan kuumaksi.
  6. Lisää tilkka öljyä ja porsaanlihasuikaleet pannulle. Ruskista suikaleet nopeasti molemmin puolin, mausta ripauksella suolaa ja siirrä sivuun pannulta. Pyyhkäise pannu puhtaaksi.
  7. Lisää kuumalle pannulle tilkka öljyä ja kaalit, porkkanat, punasipulit, valkosipulit, chili, paprikat ja inkivääri. Paista kasviksia muutama minuutti sekoitellen ja lisää sitten porsaanlihasuikaleet takaisin pannulle kasvisten joukkoon.
  8. Kaada pannulle kastike ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku.
  9. Tarjoa possu-kasviswokki keitettyjen nuudeleiden kanssa.