1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Poista parsoista puinen osa (noin 2 cm varren päästä). Kuori parsat kevyesti ja  leikkaa viistosti 3-4 osaan.
  3. Kuori ja suikaloi punasipuli ja valkosipulinkynnet.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä noin 1 dl. Sekoita pastaan öljy. 
  5. Kuumenna iso paistinpannu, öljy ja voi. Lisää pannulle parsat ja sipulit. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Sekoita pannulle keitetty pasta ja pastan keitinvesi. Kuumenna nopeasti käännellen.
  7. Murustele pastan sekaan fetajuusto. Raasta joukkoon pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehua sekaan.
  8. Viimeistele annokset mintun lehdillä ja tarjoile heti. 
Vinkki! Jos kaikki ruokailijat eivät pidä fetajuustosta, niin voit vain viimeistellä valmiit annokset sillä.