1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. 
  2. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele ja puolita kesäkurpitsa pitkittäin. Viipaloi puolikkaat. Kuori tai pese omenat huolellisesti. Kuutioi ne. 
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää broilerit pannulle ja paista noin 4 minuuttia käännellen.
  5. Lisää pannulle sipulit ja kesäkurpitsat. Jatka paistamista muutama minuutti. 
  6. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, curryjauheella, paprikajauheella, valkoviinietikalla ja (dijon)sinapilla. 
  7. Lisää omenat ja ruokakerma pannulle, huuhtele kermapurkki vedellä ja kaada myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia. 
  8. Viimeistele kastike sitruunan mehulla. 
  9. Tarjoile kermainen kanakastike riisin kanssa. 
  Vinkki! Voit korvata curryjauheen kurkumalla.