- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Pese ja leikkaa kesäkurpitsa neljään osaan pitkittäin. Viipaloi osat. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi nupuiksi.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin, mutta säästä keitinvettä noin 1 dl.
- Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle parsakaalit. Lisää parsakaalin sekaan pastan keitinvesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna veden höyrystyä pois pannulta.
- Kun vesi on höyrystynyt pannulta, niin lisää pannulle öljy, sipulit ja kesäkurpitsat pannulle.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, paprikajauheella ja valkoviinietikalla. Paista kasviksia noin 4-5 minuuttia sekoitellen.
- Hienonna minttu.
- Sekoita pannulle keitetty pasta, minttu ja oliiviöljy. Purista sekaan sitruunan mehua. Murustele päälle Apetina-juusto.
- Tarjoa heti.
Laktoositon
Pasta Primavera Apetina-juustolla (L)
Tämän pastan päätähtenä loistavat vihreät kasvikset eli parsakaali ja kesäkurpitsa. Täyteläinen Apetina-juusto ja tuore minttu viimeistelevät kokonaisuuden.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo