- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat.
- Kumoa kermaviili kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla, sinapilla ja puolikkaan sitruunan mehulla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä ja mustapippurilla.
- Leikkaa kirjolohesta noin 2-3 cm paksuisia viipaleita.
- Mittaa vehnäjauhot, kananmunat ja korppujauhot omille lautasilleen. Mausta vehnäjauhot suolalla ja mustapippurilla. Vatkaa kananmunien rakenne rikki.
- Pyörittele kalapalat ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi korppujauhoissa.
- Kuumenna paistinpannu, voi ja rypsiöljy. Lisää kalat kuumalle pannulle ja paista kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin, noin 4-5 minuuttia per puoli.
- Valuta kypsät perunat ja murskaa ne esimerkiksi survimella. Sekoita joukkoon voi ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoa rapeat kalapuikot kermaviilikastikkeen, murskattujen perunoiden ja salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo