1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuivaa tofua talouspaperin välissä reilusti painellen. Sen jälkeen kuutioi tofu reilun kokoisiksi kuutioiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä suikaloi kesäsipuli. Suikaloi paprikat ja raasta kuorittu inkivääri.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu ja lisää tilkka öljyä. Paista tofukuutioita pannulla noin 4 minuuttia välillä käännellen ja mausta ripauksella suolaa. Siirrä tofut sivuun pannulta lautaselle.
  5. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää sipulit sekä paprikat pannulle. Paista kasviksia hetken aikaa sekoitellen ja lisää inkivääri. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja sokerilla.
  6. Lisää pannulle kookosmaito ja huuhtaise tölkki tilkalla vettä sekä pyöräytä mukaan. Kuumenna kiehuvaksi.
  7. Lisää tofukuutiot ja tilkka valkoviinietikkaa kastikkeen joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  8. Tarjoa tofukastike keitetyn riisin kanssa.
Vinkki! Jos haluat tofusta rapeampaa, niin sekoita mausteet 2 rkl maissitärkkelyksen joukkoon ja pyöritä kuivatut tofukuutiot maissitärkkelyksessä. Tämän jälkeen paista öljyssä rapeaksi.