1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä. Kaada koivet uunivuokaan ja mausta öljyllä, suolalla mustapippurilla ja kuivatulla rosmariinilla. Lohko vuokaan myös puolikas sitruuna, chili ja valkosipulinkynnet kuorineen. Hiero mausteet koipien pintaan.
  2. Paahda koipia ensin uunissa noin 15 minuuttia, laske sitten lämpötila 200 asteeseen ja jatka paahtamista noin 30 minuuttia.
  3. Valmista sillä aikaa kvinoa taboulleh ja jogurttikastike. Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten.
  4. Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna persilja ja sekoita puolet jogurtin joukkoon. Mausta jogurtti suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla ja hunajalla. Jätä kastike maustumaan.
  5. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi tomaatit ja suikaloi kevätsipuli. Sekoita kypsän kvinoan joukkoon tomaattikuutiot, kevätsipulit, persilja, limen mehu ja tilkka öljyä.
  6. Tarjoile paistetut koivet taboullehin ja jogurttikastikkeen kera.
Vinkki! Mitä pitempään koivet paahtuvat, sen rapeampi pinta niihin syntyy. Broilerin koivet voi myös grillata.