1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori tai pese perunat. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja kuutioi kesäkurpitsa.
  3. Leikkaa broilerin paistileikkeet 4-5 osaan.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerit ja paista käännellen noin 6-8 minuuttia. Mausta broilerit suolalla, mustapippurilla ja kurkumalla.
  5. Lisää pannulle valkosipulit, porkkanat ja kesäkurpitsa. Jatka paistamista 3-5 minuuttia. Mausta (savu)paprikajauheella, kuivatulla timjamilla, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä.
  6. Kaada pannulle tomaattimurska, huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia, kunnes broilerit ja porkkanat ovat kypsiä. 
  7. Tarjoile ranskalainen broileriratatouille perunoiden kanssa.