- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uunivuoka öljyllä.
- Kumoa vuokaan perunagnocchit ja tomaattimurska sekä vesi.
- Huuhtele lehtikaalit ja poista kova lehtiruoti. Suikaloi lehdet uunivuokaan.
- Kuori ja hienonna punasipuli myös vuokaan.
- Viipaloi makkara muiden ainesten joukkoon.
- Mausta kuivatulla yrttisekoituksella, suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Sekoita huolellisesti.
- Ripottele pinnalle juustoraaste ja nosta uuniin paahtumaan noin 20 minuutiksi.
- Huutele sillä välin rucola kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile uunissa gratinoidut makkara-lehtikaalignocchit marinoidun rucolan kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo