- Laita vesi kiehumaan perunoita varten ja keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan.
- Kumoa kermaviili pieneen kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, sinapilla ja puolikkaan sitruunan mehulla.
- Kuumenna paistinpannu, voi ja öljy. Lisää kalapalat pannulle ensin nahkapuoli alaspäin. Paista 2-3 minuuttia ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Käännä kalat ja jatka paistamista vielä noin 1 minuutin ajan, tai kunnes lohi on sopivan kypsää.
- Valuta kypsät perunat ja sekoita niiden joukkoon voi.
- Tarjoile rapeaksi paistettu kirjolohi perunoiden, kermaviilikastikkeen ja salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo