1. Laita vesi ja kananmunat kattilaan. Kun vesi alkaa kiehua, niin keitä munia 7 minuuttia. Jäähdytä munat kylmän veden alla. Kuori ja leikkaa jäähtyneet kananmunat lohkoiksi.
  2. Mausta kermaviili mustapippurilla, sokerilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja (dijon)sinapilla.
  3. Huuhtele ja kuutioi kurkku ja tomaatit. Huuhtele maissit kylmällä vedellä siivilässä ja valuta.
  4. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja mustapippurilla.
  5. Lisää pekoniviipaleet kylmälle paistinpannulle, kuumenna pannu ja paista pekonit rapeaksi. Nosta pekonit talouspaperin päälle odottamaan.
  6. Annostele lautasille salaattia. Lisää annoksiin tomaatteja, kurkkua ja maissia. Nostele päälle kananmunalohkot ja pekoniviipaleet. Viimeistele kermaviilikastikkeella ja tarjoa heti.
Vinkki! Voit paahtaa pekonit 225 asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia, kunnes pekonit ovat rapeita.