Reseptit

Viikko 7 (10.2-16.2)

Lindströmin mureke uunissa & paahdettuja rosmariiniperunoita

Lindströmin pihvit muuntuvat helposti uunissa paahdettavaksi murekkeeksi, samalla pellillä valmistuvat myös rosmariiniperunat.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2)

Kermainen savukalachowder

Chowder on amerikkalaisten suosikki keittoruoka, tällä kertaa se valmistetaan kylmäsavulohesta.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2)

Paahdettu kukkakaalipasta tuorejuustolla

4 aterian boksissa - Uunissa paahtaessa kukkakaaliin syntyy ihana pähkinäinen maku.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2)

Maukas punajuurikeitto & lämpimät leivät

Punajuurikeiton kanssa maistuvat lämpimät juustoleivät.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2)

Herkullinen kasvissosekeitto & raejuustoa

Juureksista valmistuu sosekeitto, mikä maistuu koko perheelle. Ruokaisuutta tuo raejuusto ja siemenet.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2)

Tomaatti-mozzarellalohi & paahdettuja timjamiperunoita

Tässä uunilohi uudella tavalla. Helppoa ja maistuvaa.

Katso resepti tästä

Viikko 7 (10.2-16.2)

Helpot possupyörykät sinappi-kermakastikkeessa, keitettyjä perunoita & porkkanoita

4 aterian boksissa - Valmistaa jauhelihataikinasta tehdyt pyörykät ovat nopea valmistaa.

Katso resepti tästä

Helppoa kuin Ruokaboksi!

Liity uutiskirjelistalle