1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese perunat tarvittaessa ja viipaloi ne leivinpaperilla vuoratulla uunipellille. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Sekoita ja nosta uuniin paahtumaan noin 25 minuutiksi.
  2. Kumoa kaali-porkkanaraaste kulhoon. Huuhtele ja raasta omenat kaali-porkkanaraasteen sekaan. Mausta coleslaw suolalla, sokerilla, valkoviinietikalla, majoneesilla ja sinapilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  3. Nosta porsaan kassler uunivuokaan tai samalle pellille perunoiden kanssa. Hiero kasslerin pintaan bbq kastike. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Paahda kassleria perunoiden kanssa samaan aikaan uunissa noin 15 minuuttia.
  5. Kumoa majoneesi pieneen kulhoon ja mausta (savu)paprikajauheella ja mustapippurilla.
  6. Nyhdä valmis kasslerpala haarukalla pienemmäksi.
  7. Lämmitä hampurilaissämpylät esimerkiksi uunissa perunoiden kanssa tai paahda ne paistinpannulla.
  8. Täytä lämmitetyt sämpylät pulled porkilla ja coleslaw-salaatilla.
  9. Tarjoile pulled pork -burgerit lanttiperunoiden sekä maustetun majoneesin kanssa.
Vinkki! Perunoista saat rapeampia kun huuhtelet niitä leikkaamisen jälkeen runsaalla kylmällä vedellä. Muista kuivata perunat huuhtelun jälkeen.