1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynsi. Huuhtele pinaatit siivilässä.
  3. Viipaloi broilerin paistileikkeet 2-3 osaan.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broileripalat. Ruskista broilereita pannulla noin 3-4 minuuttia käännellen.
  6. Lisää pannulle sipulit ja jatka paistamista hetken aikaa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella.
  7. Lisää pannulle huuhdotut pinaatit ja ruokakerma. Huuhtaise kermapurkki vedellä ja kaada vesi pannulle.
  8. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
  9. Sillä aikaa kuori ja leikkaa porkkanat tikuiksi. Hienonna myös puolikas rasia basilikaa.
  10. Raasta lopuksi pestyn sitruunan kuorta broilerikastikkeen joukkoon ja purista sekaan sitruunan mehua. Sekoita hienonnettu basilika kastikkeeseen ja tarkista maku.
  11. Tarjoa pirteä broilerikastike pastan ja porkkanatikkujen kanssa.