1. Kuori ja viipaloi punasipuli. Suikaloi paprikat ja kesäkurpitsa. Revi salaatti sekä hienonna puolikas ruukku ruohosipulia.
  2. Kuumenna öljy pannulla, lisää broilerin fileekuutiot kuumalle pannulle ja paista niihin kaunis väri. Mausta broilerit tacomausteella ja sekoita hyvin. Siirrä broilerit pois pannulta.
  3. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää tilkka öljyä. Paista paprikoita, kesäkurpitsaa ja sipuleita noin 4 minuuttia sekoitellen. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Jos haluatte niin voitte sekoittaa broilerit kasvispaistoksen joukkoon.
  4. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kokoa tortillaletuille broileria, kasvispaistosta, salsakastiketta sekä salaattia.
  6. Viimeistele tortillat ranskankermalla ja ruohosipulilla sekä kääri rullalle. Nauttikaa heti!