1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Huuhtele kikherneet siivilässä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Kuori ja hienonna pala inkivääriä. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kypsä riisi kylmällä vedellä ja jätä siivilään valumaan.
  4. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Kuumenna korkeareunainen paistinpannu. Lisää pannulle öljy ja nyhtökaura. Paista sekoitellen 3-4 minuuttia.
  6. Lisää sitten kikherneet, valkosipulit, chilit, inkiväärit ja porkkanat pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, paprikajauheella, chilijauheella, soijakastikkeella ja valkoviinietikalla. Paista miedolla lämmöllä välillä käännellen noin 5 minuutin ajan.
  7. Sekoita huuhdeltu riisi pannulle paistoksen joukkoon ja paista vielä hetken aikaa.
  8. Viimeistele Biriyanin riisipannu puolikkaan sitruunan mehulla. Tarjoa heti salaatin kanssa.