- Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Huuhtele kikherneet siivilässä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Kuori ja hienonna pala inkivääriä. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kypsä riisi kylmällä vedellä ja jätä siivilään valumaan.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Kuumenna korkeareunainen paistinpannu. Lisää pannulle öljy ja nyhtökaura. Paista sekoitellen 3-4 minuuttia.
- Lisää sitten kikherneet, valkosipulit, chilit, inkiväärit ja porkkanat pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, paprikajauheella, chilijauheella, soijakastikkeella ja valkoviinietikalla. Paista miedolla lämmöllä välillä käännellen noin 5 minuutin ajan.
- Sekoita huuhdeltu riisi pannulle paistoksen joukkoon ja paista vielä hetken aikaa.
- Viimeistele Biriyanin riisipannu puolikkaan sitruunan mehulla. Tarjoa heti salaatin kanssa.
Vegaaninen
Riisipannu Biriyanin tapaan paistetulla nyhtökauralla & salaattia (V)
Biriyani on intialainen riisiruoka, tässä herkullinen kasvisversio siitä. Paluun tehnyt nyhtökaura sopii tähän ruokaan mainiosti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo