1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Harjaa perunat puhtaaksi kylmän veden alla. Puolita perunat pitkittäin.
  2. Levittele perunat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pirskottele päälle öljyä. Mausta perunat suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Paista noin 15 minuuttia.
  3. Huuhtaise fenkoli, porkkanat ja paprika puhtaaksi. Halkaise fenkoli pitkittäin ja poista kova keskikohta. Suikaloi fenkoli ja lohko paprikat sekä viipaloi porkkanat. Siivuta valkosipulinkynnet. Voit yhdistää kasvikset esimerkiksi kulhoon, jossa mausteiden sekoittaminen on helppoa.
  4. Sekoita kasvisten joukkoon öljyä ja mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja hunajalla.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää tilkka öljyä ja paista broilerin rintafileisiin väri molemmin puolin noin 2 minuuttia. Mausta broilerinfileet suolalla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  6. Ota perunat hetkeksi pois uunista ja lisää pellille maustetut kasvikset.
  7. Nostele lopuksi ruskistetut broilerin rintafileet perunoiden ja kasvisten päälle. Murustele fetajuusto paistoksen päälle.
  8. Laita pelti takaisin uuniin ja paahda noin 15 minuuttia. Hienonna sillä aikaa lehtipersilja.
  9. Viimeistele valmis paistos lehtipersiljalla.Tarjoa feta-uunibroileri paahdettujen kasvisten ja perunoiden kanssa.