1. Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
  2. Kuori porkkana ja valkosipuli. Raasta porkkanat, valkosipuli ja kesäkurpitsa raastinraudalla. Purista kesäkurpitsasta ylimääräinen neste pois. Raasta myös halloumijuusto. Sekoita kaikki raasteet kulhossa. Riko joukkoon kananmunat ja jauhot. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Jätä massa lepäämään hetkeksi.
  3. Valmista jogurttikastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Purista joukkoon puolikas sitruunan mehu, mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja oliiviöljyllä. Kuori ja kuutioi kurkku sekä hienonna tilli. Sekoita kurkkukuutiot ja tilli kastikkeeseen.
  4. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta kypsän bulgurin joukkoon pestyn sitruunan kuori, purista mehu ja mausta suolalla sekä oliiviöljyllä.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä. Nostele lusikan avulla pihvimassasta pieniä pihvejä pannulle ja paista molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. Nosta valmiit pihvit talouspaperin päälle hetkeksi vetäytymään.
  6. Tarjoa Halloumi-kasvispihvit bulgurin ja jogurttikastikkeen kanssa.