1. Laita vesi kiehumaan kiehumaan kasviksia varten. Kuori ja lohko perunat sekä porkkanat.
  2. Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia, niin lisää porkkanat kypsymään samaan veteen noin 10-15 minuutin ajaksi.
  3. Pyörittele jauhelihataikinasta pieniä pyöryköitä öljyllä kostutetuin käsin.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy kuumaksi. Nostele lihapyörykät pannulle. Paista pyöryköitä molemmin puolin noin 3-4 minuuttia.
  5. Lisää pannulle paistettujen pyöryköiden joukkoon ruokakerma. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  6. Mausta kastike soijallakastikkeella, sinapilla ja mustapippurilla.
  7. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
  8. Tarjoa possupyörykät sinappi-kermakastikkeen, perunoiden, porkkanoiden ja puolukkahillon kanssa.
Vinkki! Sinappi-kermakastikkeen mausteeksi sopii kuivattu rakuuna, voit lisätä sitä 1 tl samaan aikaan mustapippurin kanssa.