1. Kuori ja lohko bataatit ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Kuumenna iso kattila, voi ja öljy. Lisää kattilaan kaikki kasvikset ja freesaa käännellen muutama minuutti.
  3. Mittaa kattilaan vesi, suola, mustapippuri, juustokumina ja valkoviinietikka.
  4. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat täysin pehmeitä.
  5. Kun kasvikset ovat pehmenneet, niin kaada kookosmaito kattilaan. Huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi kattilaan. Kiehauta kuumaksi.
  6. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai kuumuutta kestävällä tehosekoittimella.
  7. Tarjoile bataattikeitto raejuuston ja tuoreen ruisleivän kanssa.
Vinkki! Kuori ja lohko bataatit ja porkkanat edellisenä päivänä kylmään veteen jääkaappiin. Näin keitto valmistuu näppärästi seuraavana päivänä.