1. Huuhtele nektariinit ja kirsikkatomaatit. Kuutioi nektariinit kulhoon ja puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Mausta sitruunan mehulla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Pese ja lohko paprikat.
  3. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulla broilerisuikaleet ja paista käännellen 3-4 minuuttia.
  4. Lisää sitten pannulle valkosipuli ja paprikat.
  5. Mausta paistos tacomausteella ja jatka paistamista hetki.
  6. Halkaise avokadot puoliksi ja poista kivet varovasti veitsen avulla. Koverra hedelmälihat lusikalla leikkuulaudalle ja viipaloi ne.
  7. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Sivele creme fraichea tortillaletuille.
  9. Täytä letut kana-kasvispaistoksella, nektariini-tomaattisalsalla ja avokadoviipaleilla. Tarjoa heti.