- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja hienonna punasipuli sekä raasta kuoritut porkkanat.
- Kuumenna paistinpannu. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää sipuli ja porkkanaraaste sekä jatka paistamista hetki.
- Mausta tacomausteella ja kuivatulla yrttisekoituksella. Lisää pannulle papusekoitus ja tomaattimurska. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
- Levitä tortillaletut leivinpaperin tai ison leikkuulaudan päälle. Jaa täyte letuille, kääri rulliksi ja nosta ne voideltuun uunivuokaan tai leivinpaperin päälle uunipellille.
- Ripottele tortillalettujen pinnalle juustoraaste ja paista uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes juusto on gratinoitunut kauniisti.
- Kuori ja kuutioi meloni. Huuhtaise rucolaa tarvittaessa. Sekoita melonikuutiot ja rucola kulhossa. Mausta ripauksella mustapippuria ja lorauta sekaan oliiviöljyä.
- Tarjoa jauheliha-enchilladat rucola-melonisalaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo