1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja kesäsipulin valkoinen osa. Suikaloi chili, kuutioi tomaatit, lohko limet ja valuta pavut.
  2. Kuori ja viipaloi kurkut kulhoon. Suikaloi sekaan kesäsipulin vihreä varsi ja revi huuhdeltu rucola. Mausta oliiviöljyllä, valkoviinietikalla ja mustapippurilla.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää tilkka öljyä ja ruskista jauheliha.
  4. Lisää pannulle jauhelihan joukkoon tomaattikuutiot, valkosipuli, kesäsipuli, pavut ja chili pannulle. Jatka paistamista hetken aikaa ja mausta suolalla, mustapippurilla, yrttisekoituksella ja juustokuminalla. Pidä paistos lämpimänä.
  5. Kuumenna tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Lusikoi tortillalettujen päälle jauhelihatäytettä, nostele päälle rucola-salaattia ja viimeistele ranskankermalla sekä tarjoa limelohkojen kera.
Vinkki! Halutessanne voitte maustaa jauhelihapaistoksen chilijauheella.