1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Kuori ja suikaloi porkkanat. Leikkaa myös kaali ohuiksi suikaleiksi. Valuta katkaravut.
  2. Purista limen mehu kulhoon. Mittaa sekaan sokeri, valkoviinietikka ja soijakastike. Sekoita ja jätä maustumaan.
  3. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit hyvin ja sekoita joukkoon tilkka öljyä.
  4. Kuumenna wok- tai paistinpannu savuavan kuumaksi. Lisää pannulle öljyä. Paista porkkana- ja kaalisuikaleita hetken aikaa sekoitellen. Lisää chili ja valkosipuli. Jatka paistamista hetken aikaa.
  5. Riko pannulle kasvisten sekaan kananmunat. Sekoittele hetken aikaa, jotta munat hyytyvät.
  6. Lisää sitten nuudelit, katkaravut ja kastike pannulle. Sekoita hyvin.
  7. Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja suolapähkinöillä.
Vinkki! Soijakastikkeen voi halutessaan korvata kalakastikkeella.