1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. 
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele omenat huolellisesti ja viipaloi. Huuhtele pinaatit kylmällä vedellä siivilässä ja jätä valumaan.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin ja sekoita siihen öljy.
  4. Kuumenna paistinpannu, öljy ja voi. Lisää pannulle broilerit ja paista käännellen noin 4 minuuttia.
  5. Lisää pannulle sipulit ja omenat. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja (dijon)sinapilla. Jatka paistamista käännellen muutama minuutti.
  6. Kaada pannulle ruokakerma, huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta 5-8 minuuttia.
  7. Sekoita keitetty pasta ja pinaatit kastikkeeseen. Kuumenna vielä nopeasti. Viimeistele sitruunan mehulla.
  8. Tarjoa kanapasta parmesanjuuston kanssa.  
Vinkki! Voit tarjoilla kastikkeen ja pastan myös erikseen.