- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat sekä keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Puolita fenkoli ja poista kova kanta sekä suikaloi fenkoli.
- Kuivaa tofu talouspaperin välissä voimakkaasti painellen. Kuutioi tofu.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljy ja tofukuutiot pannulle. Paista sekoitellen 3-4 minuuttia. Nosta tofut sivuun pannulta odottamaan.
- Kuumenna paistinpannu uudelleen. Lisää öljy, sipulit, porkkana sekä fenkolit pannulle. Paista kasviksia n. 3-4 minuuttia käännellen.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla sekä sinapilla.
- Lisää sitten pannulle kaurakerma, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Mausta valkoviinietikalla. Lisää joukkoon tofukuutiot, kuumenna ja hauduta noin 5 minuuttia.
- Valmista padan hautuessa salaatti. Huuhdo ja revi salaatti kulhoon. Pese ja viipaloi kurkku sekaan. Mausta valkoviinietikalla, oliiviöljyllä sekä ripauksella mustapippuria.
- Valuta kypsistä perunoista vesi ja murskaa perunat. Raasta sekaan pestyn sitruunan kuorta, purista mehua ja viimeistele voilla. Sekoita ja tarkista maku.
- Tarjoa kermainen tofupata murskattujen perunoiden sekä salaatin kera.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo