1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa leivinpaperista noin 25x25 cm kokoisia paloja ruokailijamäärän mukaan.
  2. Halkaise ja huuhtele purjo hyvin sekä suikaloi ohuiksi renkaiksi. Kuullota purjoa hetki öljyssä kattilassa ja lisää 1 dl vettä. Keitä noin 5 minuuttia, jotta purjo pehmenee. Jätä sen jälkeen jäähtymään.
  3. Huuhdo ja paloittele kukkakaali sekä keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.
  4. Leikkaa lohi annospaloihin ja nosta palat leivinpaperien päälle sekä mausta suolalla.
  5. Sekoita kulhossa tuorejuuston rakenne rikki ja raasta joukkoon pestyn sitruunan kuori. Lisää myös jäähtynyt purjo sekä hienonna joukkoon myös tilli. Sekoita hyvin ja annostele tuorejuustoseosta lohipalojen päälle sekä rouhi pinnalle mustapippuria.
  6. Nosta leivinpaperipalan reunat ylös ja taita tiukasti. Taita myös päät, jotta saat aikaan tiiviin nyytin. Paista uunissa noin 12-15 minuuttia.
  7. Puolita kirsikkatomaatit ja revi salaatti kulhoon. Purista joukkoon sitruunanmehu ja lisää tilkka oliiviöljyä. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
  8. Valuta keitetty kukkakaali ja soseuta yhdessä voin kanssa sekä mausta suolalla.
  9. Tarjoa lohipurjokääröt kukkakaalipyreen ja salaatin kanssa.