1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele ja viipaloi paprika.
  3. Muotoile jauhelihataikinasta öljyllä kostutetuin käsin pieniä lihapullia.
  4. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä spagetti ja sekoita siihen öljy.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle lihapullat ja paista noin 5-7 minuuttia käännellen.
  6. Lisää sipulit ja paprikat lihapullien sekaan. Jatka paistamista muutama minuutti.
  7. Mausta tomaattipyreellä, suolalla, mustapippurilla, (savu)paprikajauheella, kuivatulla basilikalla ja valkoviinietikalla.
  8. Kaada tomaattimurska pannulle, huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi sekaan.
  9. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta lihapullia noin 10 minuuttia, kunnes lihapullat ovat kypsiä.
  10. Huuhtele rucolat kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Kumoa kulhoon ja mausta valkoviinietikalla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  11. Annostele lautasille spagettia, lihapullia ja tomaattikastiketta. Viimeistele annokset rucolalla.
Vinkki! Voit sekoittaa spagetin varovasti tomaattikastikkeen ja lihapullien sekaan.