1. Laita vesi kiehumaan couscousia varten. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynsi. Suikaloi kaali, puolita kirsikkatomaatit ja hienonna puolikas ruukku persiljaa. Suikaloi myös aurinkokuivatut tomaatit.
  2. Mittaa couscous kulhoon. Mausta suolalla ja tilkalla öljyä. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna vetäytyä kannen alla noin 5 minuuttia. Pöyhi kypsä couscous haarukalla kuohkeaksi. Sekoita joukkoon aurinkokuivatut tomaatit ja lisää tilkka myös tomaattien öljyä.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Ruskista jauheliha kuumalla pannulla. Lisää jauhelihan joukkoon hienonnettu punasipuli, valkosipuli sekä kaalisuikaleet. Jatka paistamista muutama minuutti sekoitellen.
  4. Mausta paistos suolalla, juustokuminalla, paprikajauheella, kanelilla sekä mustapippurilla. Sekoita joukkoon myös kirsikkatomaatit, hienonnettu persilja ja raasta sekaan puolikkaan sitruunan kuori ja purista sitruunan mehu.
  5. Lisää couscous jauhelihapaistoksen joukkoon. Tarkista maku ja tarjoa heti.