1. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit kulhoon. Huuhtele ja kuutioi paprika sekaan. Kumoa joukkoon kermaviili. Valuta luonnonkaloista öljy pois ja lisää ne kulhoon. Raasta pestyn puolikkaan limen kuori joukkoon ja purista myös mehu sekaan. 
  2. Mausta täyte suolalla, mustapippurilla, chilijauheella, curryjauheella ja kuivatulla basilikalla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  3. Suikaloi valkokaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi toiseen kulhoon. Pese ja viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi sekaan. Mausta suolalla, sokerilla ja valkoviinietikalla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  4. Levittele tortillaletut leivinpaperin tai leikkuulaudan päälle. 
  5. Lusikoi luonnonkalatäytettä letuille ja levitä tasaiseksi. Nostele täytteen päälle kurkku-kaalisalaattia. 
  6. Rullaa wrapeiksi ja tarjoa heti.
  Vinkki! Voit huuhdella ja suikaloida kevätsipulia myös kurkku-kaalisalaattiin.