1. Kuori ja kuutioi bataatit. Kuori ja suikaloi sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna pala inkivääriä.
  2. Kuumenna kattila ja öljy. Lisää kattilaan bataatit, sipulit, porkkanat ja inkivääri. Kuullota noin 5 minuuttia käännellen. 
  3. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella, juustokuminalla ja valkoviinietikalla.
  4. Mittaa vettä kattilaan niin, että kasvikset peittyvät. Kaada sekaan kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla välillä sekoittaen noin 15-20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. 
  5. Huuhtele ja leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi. 
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle parsakaalit ja paista käännellen miedolla lämmöllä 5-7 minuuttia. Mausta (savu)paprikajauheella, chilijauheella, suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kun kasvikset ovat kypsiä, niin soseuta keitto esimerkiksi sauvasekoittimella tai kuumuutta kestävällä tehosekoittimella.
  8. Viimeistele keitto limen mehulla ja tarjoile paistettujen parsakaalien ja raejuuston kanssa.
  Vinkki! Parsakaalin voi paahtaa uunissa. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja pilko parsakaali voideltuun uunivuokaan. Mausta reseptin mukaan ja paahda uunissa noin 5-7 minuutin ajan, voit kääntää uunin grillivastukselle hetkeksi paahtamisen loppuvaiheessa.