1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat ja suikaloi puolikas chili. Valuta myös pavut.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja sipulit, porkkanat sekä chilit. Paista kasviksia hetken aikaa sekoitellen.
  5. Lisää joukkoon delikaurat ja jatka paistamista 2-3 minuuttia.
  6. Lisää sitten pannulle pavut, tomaattipyree ja tomaattimurska. Huuhtaise tomaattimurska tölkki vedellä ja kaada vesi mukaan pannulle.
  7. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, kuivatulla yrttisekoituksella ja sokerilla. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta riisin kypsymisen ajan.
  8. Hienonna puolikas ruukku korianteria ja lisää se chili sin carnen sekaan.
  9. Tarjoa chili sin carne riisin ja kaurafraichen kanssa.