- Huuhtele ja suikaloi kesäsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Huuhtele ja lohko kesäkurpitsa. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
- Valuta oliivit ja suikaloi ne pienemmäksi.
- Kuutioi kirjolohi reiluiksi kuutioiksi.
- Laita vesi kiehumaan bulguria varten. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle kesäsipulit, valkosipulit, chilit, kesäkurpitsa ja porkkanat. Freesaa käännellen 3-4 minuuttia.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
- Lisää pannulle tomaattimurska, huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää kirjolohikuutiot ja oliivit padan joukkoon. Hauduta miedolla lämmöllä 5-7 minuuttia, kunnes kala on sopivan kypsää.
- Tarjoile Välimeren tomaattinen lohipata bulgurin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo