1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. 
  2. Kuori ja lohko appelsiinit kulhoon. Kuori ja suikaloi punasipuli sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  3. Kuutioi sous vide possu noin 1 cm x 1 cm paloiksi.
  4. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi chili. 
  5. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. 
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää sous vide possut pannulle ja paista noin 7-8 minuuttia käännellen.
  7. Lisää pannulle valkosipulit ja chilit. Jatka paistamista hetken aikaa. 
  8. Mittaa pieneen kulhoon (ruoko)sokeri, soijakastike, vesi, valkoviinietikka ja kaneli. Kaada pannulle possun sekaan, kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutaman minuutin ajan. 
  9. Annostele lautasille riisiä, karamellipossua ja appelsiinisalaattia. Tarjoa heti.
Vinkki! Voit puolivälissä possun paistoa kaataa ylimääräisen rasvan laakealla lautaselle jäähtymään ja hävittää sekajätteen mukana. Näin possusta tulee rapeampaa.