- Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
- Kuori ja lohko appelsiinit kulhoon. Kuori ja suikaloi punasipuli sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Kuutioi sous vide possu noin 1 cm x 1 cm paloiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi chili.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää sous vide possut pannulle ja paista noin 7-8 minuuttia käännellen.
- Lisää pannulle valkosipulit ja chilit. Jatka paistamista hetken aikaa.
- Mittaa pieneen kulhoon (ruoko)sokeri, soijakastike, vesi, valkoviinietikka ja kaneli. Kaada pannulle possun sekaan, kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutaman minuutin ajan.
- Annostele lautasille riisiä, karamellipossua ja appelsiinisalaattia. Tarjoa heti.
Maidoton - Gluteeniton
Mausteista karamellipossua, riisiä & marinoituja appelsiineja (M,G)
Sous vide possusta valmistettu karamellipossu vie kielen mennessään. Herkullinen karamelliglaseeraus tekee tästä ruoasta vastustamattoman hyvää. Lisäkkeeksi valmistetaan marinoitua appelsiinisalaattia ja keitetään riisiä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo