1. Laita vesi kiehumaan perunoita ja parsakaalia varten. Kuori perunat ja lohko pienemmiksi. Leikkaa parsakaali nupuiksi, leikkaa myös rohkeasti varsi suikaleiksi. Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, lisää parsakaalit sekaan juuri ennen kuin perunat ovat kypsiä noin 3 minuutin ajaksi.
  2. Hienonna ruohosipuli. Leikkaa porsaan filee noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi ruokailijamäärän mukaan. Mausta pihvit suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla.
  3. Paista perunoiden kypsyessä pihvit. Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle tilkka öljyä ja paista porsaan pihvejä molemmin puolin noin 3 minuuttia. Paista pihvit tarvittaessa kahdessa erässä, jotta ne mahtuvat kunnolla pannulle.
  4. Kun pihvit on paistettu lisää niiden joukkoon pannulle kerma. Huuhtaise kermapurkki puhtaaksi tilkalla vettä ja lisää kastikkeen joukkoon. Lisää myös sinappi ja soija. Kuumenna seos kiehuvaksi ja pidä lämpimänä.
  5. Valuta kypsät perunat ja parsakaalit. Lisää kasvisten joukkoon ruohosipuli, voi ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  6. Tarjoa porsaan fileepihvit perunoiden, parsakaalin ja kermakastikkeen kanssa.