- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi tai raasta porkkanat. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
- Suikaloi pekoni.
- Kuumenna kattila ja öljy. Lisää pekonit, sipulit, chili ja porkkanat kattilaan. Paista käännellen noin 4-5 minuutin ajan.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, (savu)paprikajauheella ja valkoviinietikalla.
- Kaada tomaattimurska ja ruokakerma kattilaan. Mittaa ohjeen vesi sekaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta joukkoon.
- Keitä noin 10-12 minuuttia välillä varovasti sekoitellen, kunnes pasta on sopivan kypsää.
- Viimeistele pekonipasta kirsikkatomaateilla ja parmesanjuustolla.
- Tarjoile herkullinen one pot pekonipasta heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo