1. Laita vesi kiehumaan jyviä varten. Keitä ne kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Huuhtele ja suikaloi kesäsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa valmiiksi.
  3. Kumoa kermaviili pieneen kulhoon. Mausta curryjauheella, suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla.
  4. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja viipaloi omenat sekaan. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Leikkaa broilerin paistileikkeet puoliksi.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerit.
  7. Paista käännellen noin 5-6 minuuttia, niin että ne ovat kypsiä. Lisää sitten sipulit broilereiden sekaan ja jatka paistamista hetki.
  8. Mausta broilerit suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  9. Lisää kypsien kaurajyvien sekaan öljyä sekä lehtipersilja.
  10. Kokoa annokset. Lisää lautasten pohjille jyviä, marinoituja kasviksia sekä salaattia ja viimeistele paistetuilla broilereilla ja kermaviilikastikkeella.
Vinkki! Broilerit voi myös grillata.