1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Harjaa perunat puhtaiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Suikaloi varsisipulit ja hienonna tilli.
  2. Huuhtele salaatti ja revi kulhoon. Viipaloi sekaan tomaatit ja pestyt retiisit. Mausta suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä ja valkoviinietikalla.
  3. Leikkaa lohi annospaloiksi. Mausta palat suolalla ja mustapippurilla.
  4. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja paista lohipaloja ensin nahkapuoli alaspäin noin 3 minuuttia keskilämmöllä. Käännä palat ja jatka paistamista vielä 1 minuutti. Siirrä sen jälkeen sivuun odottamaan ja vetäytymään.
  5. Sekoita sipulit ja tilli kypsien valutettujen perunoiden joukkoon. Mausta perunat voilla, oliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja purista joukkoon sitruunan mehua.
  6. Tarjoa paistetut lohipalat perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.